Härom kvällen lyssnade du på nyheterna medan du lagade middag hemma.


3::Man fixar problem och gör operativsystemet säkrare.
1::Man kan fortsätta att använda sin programvara utan att betala.
2::Man förbättrar arbetsfunktionerna i operativsystemet.

Att korrigera ett operativsystem är vanligtvis ett sätt att fixa buggar och säkerhetsproblem i din dator. Att hålla ditt operativsystem uppdaterat är en bra strategi som hjälper dig att skydda din dator, och samtidigt även din information.

 

Fel svar. Rätt svar är att en korrigering av ditt operativsystem fixar problem och gör operativsystemet säkrare. Att hålla ditt operativsystem uppdaterat är en bra strategi som hjälper dig att skydda din dator, och samtidigt även din information.

 

Korrigeringar förbättrar förvisso operativsystemets arbetsfunktioner, men de gör mer än så, och därför är detta bara delvis rätt. Rätt svar är att en korrigering av ditt operativsystem fixar problem och gör operativsystemet säkrare. Att hålla ditt operativsystem uppdaterat är en bra strategi som hjälper dig att skydda din dator, och samtidigt även din information.

 


I TV-programmet intervjuade journalisten en dataexpert som pratade om vikten av att regelbundet uppdatera och korrigera datorernas operativsystem av säkerhetsskäl. Du var dock upptagen av din matlagning och förstod inte varför han tjatade om det.

 

När du tänkte på det nästa dag tänkte du att korrigering av operativsystemet innebär att ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information