Na službenih potovanjih morate pogosto uporabiti odprta omrežja Wi-Fi, na primer na železniških postajah ali v kavarnah.


1::Uporabljate funkcijo zasebnega brskanja v brskalniku.
3::Uporabljate navidezno zasebno omrežje.
2::Izklopite funkcijo skupne rabe datotek v napravi.

Zasebno brskanje omogoča zasebnost le pred osebami s fizičnim dostopom do vašega računalnika. Ne zagotavlja zasebnosti pri komunikaciji prek odprtega omrežja, pri katerem je internetni promet viden vsem v dosegu. Z uporabo navideznega zasebnega omrežja (VPN) bi se lahko zagotovila varna komunikacija. Navidezno zasebno omrežje je podobno varnemu zasebnemu predoru v javnem omrežju in zagotavlja varno komunikacijo med koncema.

 

Odgovor je pravilen. Navidezno zasebno omrežje (VPN) je podobno varnemu zasebnemu predoru v javnem omrežju in zagotavlja varno komunikacijo med koncema.

 

Odgovor je delno pravilen. Z izklopom skupne rabe datotek boste ostalim napravam, povezanim z omrežjem, preprečili dostop do datotek, vendar se s tem ne bodo zmanjšala tveganja pri komunikaciji prek omrežja, npr. pri informacijah, poslanih obiskanemu družabnemu omrežju, saj je internetni promet viden vsem v dosegu.

Z uporabo navideznega zasebnega omrežja (VPN) bi se lahko zagotovila varna komunikacija. Navidezno zasebno omrežje je podobno varnemu zasebnemu predoru v javnem omrežju in zagotavlja varno komunikacijo med koncema.Vendar veste, da so taka odprta omrežja lahko nevarna. 

Da bi zaščitili svojo komunikacijo prek teh javnih omrežij, vedno ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information