Zelo pogosto uporabljate mobilne aplikacije. Vaše aplikacije uporabljajo vaši otroci za igranje in učenje.


2::Se prepričate, da pri prenosu aplikacije ne nastanejo skriti stroški.
3::Preverite, da ima vir aplikacije dober ugled.
1::Se izogibate namestitvi prevelikega števila aplikacij.

Čeprav je pomembno zagotoviti, da pri namestitvi aplikacij ne nastanejo skriti stroški, lahko sprejmete pomembnejše ukrepe za zagotovitev varnosti (ki vključujejo tudi morebitne skrite stroške). Pravilni odgovor je, da bi morali preveriti, da ima vir aplikacije dober ugled. V napravo nikoli ne nameščajte programske opreme, če njen vir ni zanesljiv.

Poleg tega se zlasti pri brezplačni aplikaciji prepričajte, da v celoti razumete, katere osebne podatke uporablja, in da se strinjate z njihovo uporabo.

 

Odgovor je pravilen. Pred namestitvijo ali uporabo novih aplikacij ali storitev za pametni telefon je pomembno, da preverite njihov ugled. V napravo nikoli ne nameščajte programske opreme, če njen vir ni zanesljiv. Poleg tega se zlasti pri brezplačni aplikaciji prepričajte, da v celoti razumete, katere osebne podatke uporablja, in da se strinjate z njihovo uporabo.

 

Število nameščenih aplikacij ni ključno za varnost. Pravilni odgovor je, da bi morali preveriti, da ima vir aplikacije dober ugled. V napravo nikoli ne nameščajte programske opreme, če njen vir ni zanesljiv. Poleg tega se zlasti pri brezplačni aplikaciji prepričajte, da v celoti razumete, katere osebne podatke uporablja, in da se strinjate z njihovo uporabo.Aplikacije uporabljate v prostem času, da se seznanite z dogodki v svojem mestu. Aplikacije uporabljate za ohranjanje stikov s prijatelji. Ko opazite zanimivo aplikacijo, jo želite imeti ter nagonsko bi jo kar prenesli in namestili. 

Vendar je za zagotovitev vaše varnosti in zaščite najboljše, da ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information