Vă considerați un utilizator „experimentat” al tehnologiilor mobile.


1::Nu utilizați prea multe aplicații, întrucât smartphone-ul va deveni mai puțin sigur.
2::Blocați toate descărcările de aplicații și utilizați numai aplicațiile standard deja instalate pe telefonul dumneavoastră.
3::Examinați cererile de permisiune atunci când utilizați sau instalați aplicații pe smartphone.

Din păcate, acest răspuns are puține lucruri în comun cu ideea de securitate. În schimb, o strategie relevantă pentru a menține condițiile de siguranță constă în examinarea cererilor de permisiune la momentul utilizării sau al instalării unei aplicații sau al unor servicii pe smartphone. De asemenea, ar trebui să aveți în vedere faptul că numeroase aplicații preinstalate au acces la datele cu caracter personal și datele sensibile.

 

Deși această practică v-ar putea asigura parțial siguranța în ceea ce privește instalarea de aplicații noi, vă limitează, de asemenea, utilizarea internetului și a telefonului. O strategie mult mai bună ar fi examinarea cererilor de permisiune atunci când utilizați sau instalați aplicații sau servicii pe smartphone. De asemenea, ar trebui să aveți în vedere faptul că numeroase aplicații preinstalate au acces la datele cu caracter personal și datele sensibile.

 

Acesta este răspunsul corect. Este important să verificați cererile de permisiune atunci când instalați un software nou pe dispozitivele mobile, de exemplu, o cerere de acces la datele sensibile. De asemenea, ar trebui să aveți în vedere faptul că numeroase aplicații preinstalate au acces la datele cu caracter personal și datele sensibile.Aveți propriul dumneavoastră smartphone cu care navigați pe internet și utilizați mai multe aplicații pentru a obține noutăți despre serviciile locale, vreme etc., dar și pentru a găsi servicii suplimentare, cum ar fi localizarea celui mai bun restaurant din zonă. Adesea primiți sugestii de instalare a unor noi aplicații pe dispozitivul dumneavoastră mobil. 

Pentru a vă asigura că dispozitivul și datele dumneavoastră sunt păstrate în condiții de siguranță și securitate, atunci când instalați o nouă aplicație este bine să ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information