În deplasările în interes de serviciu, aveți adesea nevoie să utilizați rețele Wi-Fi deschise, de exemplu, în gări sau cafenele.


1::Utilizați funcția de navigare privată a browserului dumneavoastră.
3::Utilizați o rețea virtuală privată sau VPN.
2::Dezactivați funcția de partajare de fișiere a dispozitivului dumneavoastră.

Navigarea privată vă oferă protecție numai față de persoanele care ar putea avea acces fizic la computerul dumneavoastră. Ea nu vă oferă protecție pentru comunicarea în rețele deschise, în care traficul pe internet este vizibil pentru orice persoană conectată la acestea. Utilizarea unei rețele virtuale private (VPN) ar fi o soluție care asigură securitatea comunicării dumneavoastră. O rețea VPN este similară unui tunel privat sigur, construit în cadrul unei rețele publice, asigurând securitatea comunicării de la un capăt la celălalt.

 

Aceasta este opțiunea corectă. O rețea virtuală privată (VPN) este similară unui tunel privat sigur, construit în cadrul unei rețele publice, asigurând securitatea comunicării de la un capăt la celălalt.

 

Acest răspuns este parțial corect. Dezactivarea funcției de partajare de fișiere va împiedica alte dispozitive conectate la rețea să aibă acces la fișierele dumneavoastră, dar nu va preveni riscurile la adresa comunicării în rețea, de exemplu, informațiile pe care le trimiteți site-ului de socializare pe care îl vizitați, întrucât traficul de internet este vizibil oricărei persoane conectate la rețea.

Utilizarea unei rețele virtuale private (VPN) ar fi o soluție care asigură securitatea comunicării dumneavoastră. O rețea VPN este similară unui tunel privat sigur, construit în cadrul unei rețele publice, asigurând securitatea comunicării de la un capăt la celălalt.Cu toate acestea, știți că ar putea exista pericole cu astfel de rețele deschise. 

Pentru a vă proteja comunicarea în aceste rețele publice, întotdeauna ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information