Utilizați foarte frecvent aplicații mobile. Aveți aplicații care sunt utilizate de copiii dumneavoastră pentru a se juca și a învăța.


2::Vă asigurați că nu sunt implicate costuri ascunse la descărcarea unei aplicații.
3::Verificați dacă aplicația provine dintr-o sursă cu o bună reputație.
1::Evitați instalarea unui număr prea mare de aplicații.

Deși este important să se asigure că nu există costuri ascunse în momentul instalării aplicațiilor, există măsuri mai importante pe care le puteți lua pentru a vă asigura securitatea (care acoperă și cazul unor eventuale costuri ascunse). Răspunsul corect este că trebuie să verificați dacă aplicația provine dintr-o sursă cu o bună reputație. Nu instalați niciodată software-uri pe dispozitiv dacă acestea nu provin de la o sursă de încredere.

De asemenea, asigurați-vă, în special în cazul în care aplicația este gratuită, că înțelegeți pe deplin ce date cu caracter personal utilizează aceasta și că sunteți de acord cu acest aspect.

 

Acesta este răspunsul corect. Înainte de instalarea sau utilizarea de noi aplicații ori servicii pentru telefoanele inteligente, este important să verificați reputația acestora. Nu instalați niciodată software-uri pe dispozitiv dacă acestea nu provin de la o sursă de încredere. De asemenea, asigurați-vă, în special în cazul în care aplicația este gratuită, că înțelegeți pe deplin ce date cu caracter personal utilizează aceasta și că sunteți de acord cu acest aspect.

 

Numărul de aplicații instalate nu este esențial în ceea ce privește securitatea. Răspunsul corect este că trebuie să verificați dacă aplicația provine dintr-o sursă cu o bună reputație. Nu instalați niciodată software-uri pe dispozitiv dacă acestea nu provin de la o sursă de încredere. De asemenea, asigurați-vă, în special în cazul în care aplicația este gratuită, că înțelegeți pe deplin ce date cu caracter personal utilizează aceasta și că sunteți de acord cu acest aspect.Aveți aplicații pe care le utilizați în timpul liber pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în orașul dumneavoastră. Aveți aplicații pe care le utilizați pentru a ține legătura cu prietenii. Ori de câte ori vedeți o aplicație interesantă, doriți să o aveți și instinctul dumneavoastră este pur și simplu de a o descărca și de a o instala. 

Cu toate acestea, pentru garantarea securității și a siguranței dumneavoastră, cel mai bine este să ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information