Prin malware se înțelege un program informatic care intenționează să dăuneze utilizatorilor și dispozitivelor acestora.


1::Actualizarea programului antivirus ar trebui efectuată numai în cazul în care nu corectez periodic sistemul de operare.
3::Actualizarea programului antivirus îmi protejează computerul împotriva programelor malware recent create.
2::Actualizările programului antivirus asigură funcționarea corectă a computerului.

Acest răspuns nu este corect. Răspunsul corect este că actualizarea programului antivirus vă protejează computerul împotriva programelor malware recent create. În mod normal, acesta include „fișierele de semnătură” ale noilor programe malware, și anume informațiile necesare pentru identificarea programelor malware. Prin urmare, programul antivirus trebuie actualizat foarte frecvent, de preferință, în fiecare zi. A se reține faptul că, deși corectarea sistemului de operare este, de asemenea, importantă pentru securitate, ea nu vă protejează împotriva tuturor noilor programe malware — de aceea trebuie să vă actualizați programul antivirus.

 

Acesta este răspunsul corect. Actualizările programului antivirus vă asigură, într-adevăr, protecție de ultimă generație împotriva noilor forme de programe malware. În mod normal, actualizarea include „fișierele de semnătură” ale noilor programe malware, și anume informațiile necesare pentru identificarea programelor malware. Prin urmare, programul antivirus trebuie actualizat foarte frecvent, de preferință, în fiecare zi. A se reține faptul că, deși corectarea sistemului de operare este, de asemenea, importantă pentru securitate, ea nu vă protejează împotriva tuturor noilor programe malware — de aceea trebuie să vă actualizați programul antivirus.

 

Actualizarea programului antivirus are puține lucruri în comun cu performanța (cu toate acestea, unii viruși pot afecta performanța și, prin urmare, răspunsul nu este cu totul incorect). Răspunsul corect este că actualizarea programului antivirus vă protejează computerul împotriva programelor malware recent create. În mod normal, actualizarea include „fișierele de semnătură” ale noilor programe malware, și anume informațiile necesare pentru identificarea programelor malware. Prin urmare, programul antivirus trebuie actualizat foarte frecvent, de preferință, în fiecare zi. A se reține faptul că, deși corectarea sistemului de operare este, de asemenea, importantă pentru securitate, ea nu vă protejează împotriva tuturor noilor programe malware — de aceea trebuie să vă actualizați programul antivirus.O protecție corespunzătoare în aceste cazuri este aceea de a avea instalat un program antivirus. Cu toate acestea, nici acesta nu este suficient, deoarece programul antivirus trebuie actualizat în mod constant.

Care este opinia dumneavoastră cu privire la necesitatea actualizării programului antivirus?

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information