Pe laptopul personal ați utilizat unele dintre aceleași programe informatice timp de mai mulți ani.


1::Dark Net
3::Software-uri rău-intenționate
2::Intruziunea în viața privată

Acesta nu este răspunsul corect în contextul scenariului. Dark Net reprezintă o rețea care nu este accesibilă decât dacă se utilizează un software specific (de exemplu, browserul Tor).

 

În schimb, utilizarea unui software suspendat implică expunerea la o serie de riscuri, precum software-urile rău-intenționate (malware), din cauza software-ului care nu este actualizat. Pentru informații suplimentare și informații referitoare la alte amenințări provenind din utilizarea unui software suspendat, a se vedea recenta recomandare a ENISA: „Utilizatorii ar trebui să se asigure că înțeleg și cunosc riscul de securitate la care se expun dacă aleg să utilizeze în continuare software-uri învechite.”

Puteți consulta mai multe informații la adresa: http://www.enisa.europa.eu/activities/stakeholder-relations/nis-brokerage-1/european-cyber-security-month-advocacy-campaign/2014/ecsm-recommendations-for-all-en

 

Acesta este, într-adevăr, răspunsul corect. Utilizarea unui software suspendat implică expunerea la o serie de riscuri, precum software-urile rău-intenționate (malware), din cauza software-ului care nu este actualizat. Pentru informații suplimentare și informații referitoare la alte amenințări provenind din utilizarea unui software suspendat, a se vedea recenta recomandare a ENISA: „Utilizatorii ar trebui să se asigure că înțeleg și cunosc riscul de securitate la care se expun dacă aleg să utilizeze în continuare software-uri învechite.”

Puteți consulta mai multe informații la adresa: http://www.enisa.europa.eu/activities/stakeholder-relations/nis-brokerage-1/european-cyber-security-month-advocacy-campaign/2014/ecsm-recommendations-for-all-en

 

Acest răspuns nu este corect. În schimb, utilizarea unui software suspendat implică expunerea la o serie de riscuri, precum software-urile rău-intenționate (malware), din cauza software-ului care nu este actualizat. Cu toate acestea, unele programe malware pot crea riscuri la adresa vieții dumneavoastră private, prin urmare, acest răspuns nu este complet incorect. Pentru informații suplimentare și informații referitoare la alte amenințări provenind din utilizarea unui software suspendat, a se vedea recenta recomandare a ENISA: „Utilizatorii ar trebui să se asigure că înțeleg și cunosc riscul de securitate la care se expun dacă aleg să utilizeze în continuare software-uri învechite.”

Puteți consulta mai multe informații la adresa: http://www.enisa.europa.eu/activities/stakeholder-relations/nis-brokerage-1/european-cyber-security-month-advocacy-campaign/2014/ecsm-recommendations-for-all-enUnul dintre prietenii dumneavoastră, care este expert în securitate, a observat că unul dintre programele dumneavoastră a fost mult timp suspendat de către producător. Prietenul v-a spus că acest program vechi și suspendat vă expune computerul la amenințări serioase din punctul de vedere al securității. 

Printre amenințările menționate de prietenul dumneavoastră se numără ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information