Într-o zi, ascultați știrile de seară în timp ce pregăteați cina acasă.


3::Rezolvă probleme și sporește securitatea sistemului de operare.
1::Vă permite să utilizați în continuare software-ul fără a plăti.
2::Îmbunătățește funcțiile de lucru ale sistemului de operare.

Corectarea (patching) sistemului de operare este, de obicei, un mod de a rezolva erori și probleme de securitate ale computerului dumneavoastră. Menținerea sistemului de operare actualizat este o strategie bună, care contribuie la securizarea computerului dumneavoastră și, astfel, a datelor pe care le dețineți.

 

Acest răspuns nu este corect. Răspunsul corect este următorul: corectarea (patching) sistemului de operare rezolvă problemele și sporește securitatea sistemului de operare. Menținerea sistemului de operare actualizat este o strategie bună, care contribuie la securizarea computerului dumneavoastră și, astfel, a datelor pe care le dețineți.

 

Deși aduc, cu siguranță, o îmbunătățire funcțiilor de lucru ale sistemului de operare, corecțiile fac mai mult decât atât — prin urmare, acest răspuns este parțial corect. Răspunsul corect este următorul: corectarea (patching) sistemului de operare rezolvă problemele și sporește securitatea sistemului de operare. Menținerea sistemului de operare actualizat este o strategie bună, care contribuie la securizarea computerului dumneavoastră și, astfel, a datelor pe care le dețineți.La emisiunea televizată, jurnalistul intervieva un expert din sectorul informatic care vorbea despre importanța actualizării și corectării (patching) periodice a sistemelor de operare ale computerelor din motive de securitate. Cu toate acestea, ați fost distras(ă) de pregătirea cinei și nu ați putut înțelege motivul pentru care expertul insista asupra acestor aspecte. 

În ziua următoare când v-ați gândit la subiectul respectiv, ați considerat că o corectare a sistemului de operare ...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information