U bent een hartstochtelijke gebruiker van mobiele apps.


2::te zorgen er dat er aan het downloaden van de app geen verborgen kosten verbonden zijn.
3::te controleren of de app uit een betrouwbare bron afkomstig is.
1::te voorkomen dat u teveel apps op uw toestel hebt.

Hoewel het belangrijk is om er zeker van te zijn dat er aan het installeren van een app geen verborgen kosten verbonden zijn, kunt u belangrijkere maatregelen treffen om uw veiligheid te waarborgen (waarmee u meteen de mogelijke verborgen kosten afdekt). Het juiste antwoord is dat u moet controleren of de app uit een betrouwbare bron afkomstig is. Installeer nooit software op een apparaat als deze niet uit een vertrouwde bron komt.

U doet er ook verstandig aan om er goed bewust van te zijn welke persoonlijke gegevens de app gebruikt en dat u hiermee akkoord bent, vooral als het om een gratis app gaat.

 

Dit is het juiste antwoord. Voor u nieuwe apps of diensten op uw smartphone installeert of gebruikt, is het van groot om belang om hun reputatie te controleren. Installeer nooit software op een apparaat als deze niet uit een vertrouwde bron komt. U doet er ook verstandig aan om er goed bewust van te zijn welke persoonlijke gegevens de app gebruikt en dat u hiermee akkoord bent, vooral als het om een gratis app gaat.

 

Het aantal apps dat u installeert is qua beveiliging niet echt heel belangrijk. Het juiste antwoord is dat u moet controleren of de app uit een betrouwbare bron afkomstig is. Installeer nooit software op een apparaat als deze niet uit een vertrouwde bron komt. U doet er ook verstandig aan om er goed bewust van te zijn welke persoonlijke gegevens de app gebruikt en dat u hiermee akkoord bent, vooral als het om een gratis app gaat.

 


U hebt apps die uw kinderen gebruiken om te spelen en te leren. U hebt apps die u in uw vrije tijd gebruikt om op de hoogte te blijven van gebeurtenissen in uw woonplaats. U hebt apps die u gebruikt om contact met vrienden te onderhouden. Zodra u een app ziet die u interessant lijkt, wilt u die hebben en uw eerste impuls is om die te downloaden en te installeren.

 

Vanuit het oogpunt van veiligheid en beveiliging is het echter beter om...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information