Op een dag luisterde u thuis naar het avondjournaal terwijl u bezig was het eten klaar te maken.


3::problemen oplost en het besturingssysteem veiliger maakt.
1::nodig is om mijn software te kunnen blijven gebruiken zonder ervoor te hoeven betalen.
2::nodig is om mijn besturingssysteem beter te laten functioneren.

Het patchen van het besturingssysteem is meestal een manier om fouten en beveiligingsproblemen op uw computer op te lossen. Zorgen dat uw besturingssysteem bijgewerkt is, is een verstandige werkwijze die uw computer en daarmee uw gegevens helpt beveiligen.

 

Dit is geen juist antwoord. Het juiste antwoord is dat het patchen van uw besturingssystemen problemen verhelpt en het besturingssysteem veiliger maakt. Zorgen dat uw besturingssysteem bijgewerkt is, is een verstandige werkwijze die uw computer en daarmee uw gegevens helpt beveiligen.

 

Hoewel patches wel degelijk het functioneren van het besturingssysteem verbeteren, doen ze nog meer – daarom is dit antwoord slechts deels juist. Het juiste antwoord is dat het patchen van uw besturingssystemen problemen verhelpt en het besturingssysteem veiliger maakt. Zorgen dat uw besturingssysteem bijgewerkt is, is een verstandige werkwijze die uw computer en daarmee uw gegevens helpt beveiligen.

 


Op de televisie interviewde de verslaggever een computerdeskundige over het belang van het regelmatig updaten en installeren van patches bij besturingssystemen, om veiligheidsredenen. U had het echter te druk met koken, en begreep niet waarom dat nou zo belangrijk was.

 

Nu u er later aan terugdenkt, denkt u dat het patchen van het besturingssysteem...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information