Üzleti utazásai során gyakran kell nyilvános Wi-Fi hálózatokat használnia, például vasútállomásokon vagy kávézókban.


1::A böngészője privát böngészés funkcióját használja.
3::Virtuális magánhálózatot (VPN) használ.
2::Kikapcsolja az eszköz fájlmegosztási funkcióját.

A privát böngészés a számítógépéhez fizikai hozzáféréssel rendelkező személyek ellen kínál védelmet. Nem nyújt semmilyen védelmet a nyitott hálózatokon folytatott kommunikációja számára, ahol az internetes forgalmat a tartományban bárki láthatja. Egy virtuális magánhálózat (VPN) lenne az a megoldás, amely gondoskodik a biztonságos kommunikációról. A VPN olyan, mint egy nyilvános hálózaton belül kiépített biztonságos privát alagút, amely garantálja a kommunikáció biztonságát az egyik végponttól a másikig.

 

Ez a helyes opció. Egy virtuális magánhálózat (VPN) olyan, mint egy nyilvános hálózaton belül kiépített biztonságos privát alagút, amely garantálja a kommunikáció biztonságát az egyik végponttól a másikig.

 

Ez részben helyes. A fájlmegosztás kikapcsolása megakadályozza, hogy a hálózathoz csatlakoztatott egyéb eszközök hozzáférjenek a fájljaihoz, ugyanakkor ez nem előzi meg a hálózaton keresztül folytatott kommunikációjával (például az Ön által meglátogatott közösségi oldalon küldött információkkal) kapcsolatos kockázatokat, hiszen az internetes forgalmat a tartományban bárki láthatja.

Egy virtuális magánhálózat (VPN) lenne az a megoldás, amely gondoskodik a biztonságos kommunikációról. A VPN olyan, mint egy nyilvános hálózaton belül kiépített biztonságos privát alagút, amely garantálja a kommunikáció biztonságát az egyik végponttól a másikig.Tisztában van vele azonban, hogy az ilyen nyitott hálózatok rejtegethetnek veszélyeket. 

Annak érdekében, hogy megóvja az ilyen nyilvános hálózatokon folytatott kommunikációját, mindig...