Üzleti utazásai során gyakran kell nyilvános Wi-Fi hálózatokat használnia, például vasútállomásokon vagy kávézókban.


1::A böngészője privát böngészés funkcióját használja.
3::Virtuális magánhálózatot (VPN) használ.
2::Kikapcsolja az eszköz fájlmegosztási funkcióját.

A privát böngészés a számítógépéhez fizikai hozzáféréssel rendelkező személyek ellen kínál védelmet. Nem nyújt semmilyen védelmet a nyitott hálózatokon folytatott kommunikációja számára, ahol az internetes forgalmat a tartományban bárki láthatja. Egy virtuális magánhálózat (VPN) lenne az a megoldás, amely gondoskodik a biztonságos kommunikációról. A VPN olyan, mint egy nyilvános hálózaton belül kiépített biztonságos privát alagút, amely garantálja a kommunikáció biztonságát az egyik végponttól a másikig.

 

Ez a helyes opció. Egy virtuális magánhálózat (VPN) olyan, mint egy nyilvános hálózaton belül kiépített biztonságos privát alagút, amely garantálja a kommunikáció biztonságát az egyik végponttól a másikig.

 

Ez részben helyes. A fájlmegosztás kikapcsolása megakadályozza, hogy a hálózathoz csatlakoztatott egyéb eszközök hozzáférjenek a fájljaihoz, ugyanakkor ez nem előzi meg a hálózaton keresztül folytatott kommunikációjával (például az Ön által meglátogatott közösségi oldalon küldött információkkal) kapcsolatos kockázatokat, hiszen az internetes forgalmat a tartományban bárki láthatja.

Egy virtuális magánhálózat (VPN) lenne az a megoldás, amely gondoskodik a biztonságos kommunikációról. A VPN olyan, mint egy nyilvános hálózaton belül kiépített biztonságos privát alagút, amely garantálja a kommunikáció biztonságát az egyik végponttól a másikig.Tisztában van vele azonban, hogy az ilyen nyitott hálózatok rejtegethetnek veszélyeket. 

Annak érdekében, hogy megóvja az ilyen nyilvános hálózatokon folytatott kommunikációját, mindig...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information