A mobil technológiák „tapasztalt” felhasználójának véli magát.


1::Nem használunk túl sok alkalmazást, mivel azok miatt az okostelefon kevésbé lesz biztonságos.
2::Az összes alkalmazás letöltésének blokkolása és csak a sztenderd, a telefonon alapból megtalálható appok használata.
3::Az engedélykérelmek alapos vizsgálata okostelefon alkalmazásoknak a használata vagy telepítése során.

Sajnos ennek a válasznak nem sok köze van a biztonsághoz. Ehelyett a biztonságot garantáló megfelelő stratégia az engedélykérelmek alapos vizsgálata okostelefon alkalmazásoknak vagy szolgáltatásoknak a használata vagy telepítése során. Azt is figyelembe kellene vennie, hogy számos előre telepített alkalmazás hozzáférhet a személyes és érzékeny adatokhoz.

 

Bár ez a gyakorlat az új alkalmazások telepítése kapcsán részben biztosítja a biztonságot, ugyanakkor korlátozza az internet és a telefon használatát. Ennél sokkal jobb stratégia az engedélykérelmek alapos vizsgálata okostelefon alkalmazásoknak vagy szolgáltatásoknak a telepítése során. Azt is figyelembe kellene vennie, hogy számos előre telepített alkalmazás hozzáférhet a személyes és érzékeny adatokhoz.

 

Ez a helyes válasz. Amikor mobil eszközökön új szoftvereket telepítünk, fontos ellenőrizni az engedélykérelmeket, például az érzékeny adataihoz való hozzáférésre irányuló kérelmet. Azt is figyelembe kellene vennie, hogy számos előre telepített alkalmazás hozzáférhet a személyes és érzékeny adatokhoz.Saját okostelefonja van, amely segítségével böngészget az interneten, és számos applikációt használ, hogy a helyi szolgáltatásokkal, időjárással stb. kapcsolatos hírekhez jusson, illetve további szolgáltatásokat kutasson fel, például, hogy megtalálja a környék legjobb éttermét. Gyakran kap figyelmeztetéseket, hogy telepítsen új alkalmazásokat a készülékén.

A készüléke és adatai biztonságának megőrzése érdekében az új alkalmazások telepítése kapcsán helyes gyakorlat, ha...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information