Nagyon aktív felhasználója a mobilalkalmazásoknak. Vannak olyan alkalmazásai, melyeket a gyerekei is használnak játék és tanulás céljából.


2::Meggyőződni arról, hogy nem merülnek fel rejtett költségek az alkalmazás letöltésével.
3::Ellenőrizni, hogy az alkalmazás megbízható forrásból származik-e.
1::Elkerülni, hogy túl sok alkalmazás legyen telepítve.

Bár fontos meggyőződni arról, hogy nincsenek rejtett költségek, amikor alkalmazásokat telepít, ennél még sokkal fontosabb lépéseket is megtehet a biztonsága érdekében (amelyek magukban foglalják az esetleges rejtett költségek esetét is). A helyes válasz ellenőrizni, hogy az alkalmazás megbízható forrásból származik-e. Soha semmilyen szoftvert ne telepítsen a készülékére, ha az nem megbízható forrásból származik.

Továbbá arról is győződjön meg, különösen, ha az alkalmazás díjmentes, hogy tisztában van-e vele, mely személyes adatait használja az alkalmazás, és győződjön meg arról, hogy beleegyezett-e ebbe.

 

Ez a helyes válasz. Új okostelefon alkalmazások vagy szolgáltatások telepítése vagy használata előtt fontos ellenőrizni azok hírnevét. Soha semmilyen szoftvert ne telepítsen a készülékére, ha az nem megbízható forrásból származik. Továbbá arról is győződjön meg, különösen, ha az alkalmazás díjmentes, hogy tisztában van-e vele, mely személyes adatait használja az alkalmazás, és győződjön meg arról, hogy beleegyezett-e ebbe.

 

A telepített alkalmazások száma nem életbevágó a biztonság szempontjából. A helyes válasz ellenőrizni, hogy az alkalmazás megbízható forrásból származik-e. Soha semmilyen szoftvert ne telepítsen a készülékére, ha az nem megbízható forrásból származik. Továbbá arról is győződjön meg, különösen, ha az alkalmazás díjmentes, hogy teljes mértékben tisztában van-e vele, mely személyes adatait használja, és győződjön meg arról, hogy beleegyezett-e ebbe.Vannak olyan alkalmazásai, amelyek segítségével szabadidejében folyamatosan tájékozódhat arról, milyen programok vannak a városában. Vannak olyan alkalmazásai, amelyek segítségével a barátaival tartja a kapcsolatot. Akárhányszor csak meglát egy érdekes appot, ösztönösen le akarja azt tölteni és telepíteni. 

Ugyanakkor biztonsága érdekében a legjobb...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information