Egyik nap, a vacsora készítése közben az esti híreket hallgatja otthon.


3::Kijavítja a problémákat és biztonságosabbá teszi az operációs rendszert.
1::Lehetővé teszi, hogy továbbra is fizetés nélkül használhassa a szoftvert.
2::Javítja az operációs rendszerem működő funkcióit.

Az operációs rendszer „patchelése” általában annak egy módja, hogy (javítókészletek, azaz patch-ek segítségével) kijavítsuk a hibákat és a számítógép biztonsági problémáit. Az operációs rendszer folyamatos frissítése jó stratégia, amely segít megőrizni a számítógép – és így az adatok – biztonságát.

 

Ez nem a helyes válasz. A helyes válasz az, hogy a „patchelés” kijavítja a problémákat és biztonságosabbá teszi az operációs rendszert. Az operációs rendszer folyamatos frissítése jó stratégia, amely segít megőrizni a számítógép – és így az adatok – biztonságát.

 

Bár a javítókészletek (patch-ek) minden bizonnyal javítják az operációs rendszer működő funkcióit, ennél sokkal többet is tesznek, így ez a válasz csak részben helyes. A helyes válasz az, hogy a „patchelés” kijavítja a problémákat és biztonságosabbá teszi az operációs rendszert. Az operációs rendszer folyamatos frissítése jó stratégia, amely segít megőrizni a számítógép – és így az adatok – biztonságát.


A TV-műsorban egy újságíró a számítógépes iparág egyik szakértőjével készített interjút, aki arról beszélt, hogy biztonsági okokból mennyire fontos a számítógépes operációs rendszerek „patchelése” és rendszeres frissítése. De a főzés elterelte a figyelmét, ezért nem értette igazán, a szakértő miért szorgalmazta ezt ennyire. 


Amikor másnap újra végiggondolja a dolgot, úgy gondolja, hogy az operációs rendszer „patchelése”...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information