A rosszindulatú programok (malware) olyan ártó szándékú szoftverek, melyek célja megkárosítani a felhasználókat és eszközeiket.


1::A vírusölőmet csak akkor kell frissíteni, ha nem „patchelem” rendszeresen az operációs rendszeremet javítókészletek segítségével.
3::A vírusölő frissítése megvédi a számítógépem az újonnan létrehozott rosszindulatú programok ellen.
2::A vírusölők frissítései biztosítják a számítógép megfelelő teljesítményét.

Nem ez a helyes válasz. A helyes válasz, hogy a vírusölő frissítése megvédi a számítógépem az újonnan létrehozott rosszindulatú programok ellen. Ez általában magában foglalja az új rosszindulatú program „aláírásfájljait”, azaz az azonosítására szolgáló információkat. Ezért a vírusölőt nagyon gyakran – lehetőleg napi szinten – kell frissíteni. Megjegyzendő, hogy bár az operációs rendszer „patchelése” szintén fontos a biztonság szempontjából, nem védi meg az összes új rosszindulatú programmal szemben. Ezért van szükség a vírusölője frissítésére.

 

Ez a helyes válasz. A vírusölők frissítései védelmet biztosítanak Önnek a rosszindulatú programok legújabb fajtái ellen. Ez általában magában foglalja az új rosszindulatú program „aláírásfájljait”, azaz az azonosítására szolgáló információkat. Ezért a vírusölőt nagyon gyakran – lehetőleg napi szinten – kell frissíteni. Megjegyzendő, hogy bár az operációs rendszer „patchelése” szintén fontos a biztonság szempontjából, nem védi meg az összes új rosszindulatú programmal szemben. Ezért van szükség a vírusölője frissítésére.

 

A vírusölő szoftver frissítésének nem sok köze van a teljesítményhez (bár egyes vírusok valóban befolyásolhatják a teljesítményt, így ez a válasz nem teljesen helytelen). A helyes válasz, hogy a vírusölő frissítése megvédi a számítógépem az újonnan létrehozott rosszindulatú programok ellen. Ez általában magában foglalja az új rosszindulatú program „aláírásfájljait”, azaz az azonosítására szolgáló információkat. Ezért a vírusölőt nagyon gyakran – lehetőleg napi szinten – kell frissíteni. Megjegyzendő, hogy bár az operációs rendszer „patchelése” szintén fontos a biztonság szempontjából, nem védi meg az összes új rosszindulatú programmal szemben. Ezért van szükség a vírusölője frissítésére.Ilyen esetekben a megfelelő védelem vírusölő program telepítésével érhető el. Ugyanakkor ez sem elegendő, mivel a vírusölőt folyamatosan frissíteni kell.

Ön mit gondol a vírusölő frissítésének szükségességéről?

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information