Neprestano koristite mobilne aplikacije. Imate aplikacije koje koriste vaša djeca za igranje i učenje. Imate aplikacije koje koristite u slobodno vrijeme kako bi ostali informirani o događajima u vašem gradu.


2::Provjeriti donosi li preuzimanje neke aplikacije skrivene troškove.
3::Provjeriti dolazi li aplikacija iz pouzdanog izvora.
1::Izbjegavajte imati previše instaliranih aplikacija.

Iako je važno biti siguran da nema skrivenih troškova pri instaliranju aplikacija, ima važnijih koraka koje možete poduzeti kako biste se osigurali (što obuhvaća i slučaj mogućih skrivenih troškova). Točan je odgovor da biste trebali provjeriti dolazi li aplikacija iz pouzdanog izvora. Nikad nemojte na uređaj instalirati programe koji ne dolaze iz vjerodostojnog izvora.

Također provjerite, pogotovo ako je aplikacija besplatna, razumijete li u potpunosti koje osobne podatke koristi i provjerite slažete li se s tim.

 

Odgovor je točan. Prije instaliranja ili kupovanja novih aplikacija ili usluga za pametne telefone, važno je provjeriti njihovu reputaciju. Nikad nemojte na uređaj instalirati programe koji ne dolaze iz vjerodostojnog izvora. Također provjerite, pogotovo ako je aplikacija besplatna, razumijete li u potpunosti koje osobne podatke koristi i provjerite slažete li se s tim.

 

Broj instaliranih aplikacija nije ključan kada je riječ o sigurnosti. Točan odgovor jest da biste trebali provjeriti dolazi li aplikacija iz pouzdanog izvora. Nikad nemojte instalirati na uređaj programe koji ne dolaze iz vjerodostojnog izvora. Također provjerite, pogotovo ako je aplikacija besplatna, razumijete li u potpunosti koje osobne podatke koristi i provjerite slažete li se s tim.Imate aplikacije koje koristite kako biste se čuli s prijateljima. Svaki put kada vidite zanimljivu aplikaciju, poželite je i instinktivno je preuzmete i instalirate. 

No, kako biste osigurali zaštitu i sigurnost, najbolje je...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information