Neki dan ste kod kuće pripremali večeru i slušali večernje vijesti.


3::Rješava probleme i čini operacijske sustave sigurnijima.
1::Omogućuje vam daljnje korištenje programa bez plaćanja.
2::Poboljšava funkcije mog operacijskog sustava.

Krpanje operacijskog sustava obično je način kojim se ispravljaju greške i sigurnosni problemi vašeg računala. Vođenje računa o ažuriranju vašeg operacijskog sustava dobra je strategija koja pomaže u osiguravanju vašeg računala i, prema tome, vaših podataka.

 

Odgovor nije točan. Točan odgovor je da krpanje vaših operacijskih sustava rješava probleme i čini operacijski sustav sigurnijim. Vođenje računa o ažuriranju vašeg operacijskog sustava dobra je strategija koja pomaže u osiguravanju vašeg računala i, prema tome, vaših podataka.

 

Iako krpanje zasigurno poboljšava funkcije operacijskog sustava, čini više od toga - i, na taj način, ovo je djelomice točno. Točan odgovor je da krpanje vaših operacijskih sustava rješava probleme i čini operacijski sustav sigurnijim. Vođenje računa o ažuriranju vašeg operacijskog sustava dobra je strategija koja pomaže u osiguravanju vašeg računala i, prema tome, vaših podataka.U televizijskoj emisiji novinar je razgovarao sa stručnjakom za računalnu industriju koji je govorio o važnosti redovitog ažuriranja i krpanja računalnih operacijskih sustava iz sigurnosnih razloga. No, kuhanje vam je omelo pažnju i niste mogli razumjeti zašto je inzistirao na tome. 

Kada ste drugi dan razmišljali o tome, mislili ste da krpanje operacijskih problema...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information