Mielestäsi olet kokenut mobiilitekniikan käyttäjä.


1::Et käytä liian monia sovelluksia, koska ne heikentävät älypuhelimen turvallisuutta.
2::Estä kaikki sovelluslataukset ja käytä vain puhelimessasi valmiina olevia vakiosovelluksia.
3::Lue tarkasti viestit, joissa sovellus pyytää sinulta lupaa käytön tai asentamisen aikana.

Valitettavasti tämä ei juurikaan vaikuta turvallisuuteen. Sen sijaan turvallisuuden kannalta on tärkeä tutustua tarkasti lupapyyntöihin, kun älypuhelinsovelluksia tai -palveluja käytetään tai asennetaan. Ota myös huomioon, että monet valmiiksi ladatut sovellukset pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin ja arkaluonteisiin tietoihin.

 

Tällä tavoin voit osin varmistaa lataamiesi uusien sovellusten turvallisuuden, mutta se myös rajoittaa internetin ja puhelimen käyttöä. Huomattavasti järkevämpää olisi tutustua tarkasti lupapyyntöihin, kun älypuhelinsovelluksia tai -palveluja käytetään tai asennetaan. Ota myös huomioon, että monet valmiiksi ladatut sovellukset pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin ja arkaluonteisiin tietoihin.

 

Tämä on oikea vastaus. Kun asennat uusia ohjelmia mobiililaitteisiin, on tärkeää varmistua siitä, pyytääkö sovellus esimerkiksi lupaa käyttää arkaluonteisia tietojasi. Ota myös huomioon, että monet valmiiksi ladatut sovellukset pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin ja arkaluonteisiin tietoihin.Sinulla on oma älypuhelin, jolla selaat internetiä ja haet tietoa paikallisista palveluista, kuten säätiedoista. Osaat myös etsiä uusia palveluita, kuten tietoa lähiseudun parhaista ravintoloista. Saat usein viestejä, joissa kehotetaan lataamaan laitteelle uusia sovelluksia. 

Uusia sovelluksia asentaessasi varmistat laitteesi ja tietojesi turvallisuuden parhaiten seuraavasti...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information