Olet matkapuhelinsovellusten suurkäyttäjä. Lapsiasi varten puhelimeesi on asennettu peli- ja oppimissovelluksia.


2::Varmistaa, ettei sovelluksen lataamisesta aiheudu sinulle piilokustannuksia.
3::Varmistaa, että sovellus on peräisin luotettavasta lähteestä.
1::Välttää liian monien sovellusten asentamista.

Vaikka on tärkeää huolehtia siitä, ettei sovellusten lataaminen aiheuta piilokustannuksia, turvallisuuden varmistamiseen on järkevämpiäkin keinoja, joissa otetaan huomioon myös mahdolliset piilokustannukset. Oikea vastaus on, että sinun on syytä varmistaa, että sovellus on peräisin luotettavasta lähteestä. Älä koskaan asenna laitteeseesi muita kuin luotettavasta lähteestä peräisin olevia sovelluksia.

Erityisesti maksuttomia sovelluksia asentaessasi sinun on varmistuttava siitä, että ymmärrät täysin, mitä henkilötietoja sovellus käyttää, ja että haluat antaa suostumuksesi niiden käyttöön.

 

Tämä on oikea vastaus. Ennen uusien älypuhelinsovellusten asentamista tai käyttöä on tärkeää varmistua niiden luotettavuudesta. Älä koskaan asenna laitteeseesi muita kuin luotettavasta lähteestä peräisin olevia sovelluksia. Erityisesti maksuttomia sovelluksia asentaessasi sinun on varmistuttava siitä, että ymmärrät täysin, mitä henkilötietoja sovellus käyttää, ja että haluat antaa suostumuksesi niiden käyttöön.

 

Asennettujen sovellusten määrä ei ole turvallisuuden kannalta ratkaiseva tekijä. Oikea vastaus on, että sinun on syytä varmistaa, että sovellus on peräisin luotettavasta lähteestä. Älä koskaan asenna laitteeseesi muita kuin luotettavasta lähteestä peräisin olevia sovelluksia. Erityisesti maksuttomia sovelluksia asentaessasi sinun on varmistuttava siitä, että ymmärrät täysin, mitä henkilötietoja sovellus käyttää, ja että haluat antaa suostumuksesi niiden käyttöön.Tiettyjen sovellusten kautta etsit vapaa-ajallasi tietoa kotikaupunkisi tapahtumista. Ystäviisi pidät yhteyttä siihen tarkoitettujen sovellusten kautta. Kiinnostut heti uusista sovelluksista ja haluat ladata ja asentaa ne välittömästi. 

Turvallisuussyistä on kuitenkin suositeltavaa...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information