Haittaohjelmilla pyritään aiheuttamaan vahinkoa käyttäjille ja heidän laitteilleen.


1::Virustorjuntaohjelmani olisi päivitettävä vain, jos en säännöllisesti paikkaa käyttöjärjestelmäni puutteita.
3::Virustorjuntaohjelman päivittäminen suojaa tietokoneeni uusimmilta haittaohjelmilta.
2::Virustorjuntaohjelman päivitykset takaavat tietokoneeni moitteettoman toiminnan.

Tämä ei ole oikea vastaus. Oikea vastaus on, että virustorjuntaohjelman päivittäminen suojaa tietokoneesi uusimmilta haittaohjelmilta. Tämä tarkoittaa yleensä, että uudet haittaohjelmat tunnistetaan niiden ”allekirjoituksen” eli tunnistetietojen perusteella. Siksi virustorjuntaohjelma on päivitettävä hyvin usein, mieluiten päivittäin. Huomaa kuitenkin, että vaikka myös käyttöjärjestelmän puutteiden paikkaaminen on turvallisuussyistä tärkeää, se ei suojaa sinua kaikilta uusilta haittaohjelmilta. Sen takia virustorjuntaohjelman päivittäminen on välttämätöntä.

 

Tämä on oikea vastaus. Virustorjuntaohjelman päivitykset tarjoavat ajantasaisen suojan uusimmilta haittaohjelmilta. Tämä tarkoittaa yleensä, että uudet haittaohjelmat tunnistetaan niiden ”allekirjoituksen” eli tunnistetietojen perusteella. Siksi virustorjuntaohjelma on päivitettävä hyvin usein, mieluiten päivittäin. Huomaa kuitenkin, että vaikka myös käyttöjärjestelmän puutteiden paikkaaminen on tärkeää turvallisuussyistä, se ei suojaa sinua kaikilta uusilta haittaohjelmilta, joten virustorjuntaohjelman päivittäminen on välttämätöntä.

 

Virustorjuntaohjelman päivitys ei juurikaan vaikuta koneen suorituskykyyn, vaikka jotkut virukset saattavatkin heikentää sitä, ja siksi tämä vastaus pitää vain osittain paikkansa. Oikea vastaus on, että virustorjuntaohjelman päivittäminen suojaa tietokoneesi uusimmilta haittaohjelmilta. Tämä tarkoittaa yleensä, että uudet haittaohjelmat tunnistetaan niiden ”allekirjoituksen” eli tunnistetietojen perusteella. Siksi virustorjuntaohjelma on päivitettävä hyvin usein, mieluiten päivittäin. Huomaa kuitenkin, että vaikka myös käyttöjärjestelmän puutteiden paikkaaminen on turvallisuussyistä tärkeää, se ei suojaa sinua kaikilta uusilta haittaohjelmilta. Sen takia virustorjuntaohjelman päivittäminen on välttämätöntä.Vahingoilta voi suojautua asianmukaisesti asentamalla virustorjuntaohjelman. Tämäkään ei vielä riitä, vaan virustorjuntaohjelma on päivitettävä säännöllisesti.

Mikä on käsityksesi virustorjuntaohjelman päivittämistarpeesta?

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information