Eräänä iltana kuuntelit uutisia ruokaa valmistaessasi.


3::Ongelmien korjaamista käyttöjärjestelmän turvallisuuden parantamiseksi.
1::Mahdollisuutta jatkaa ohjelman käyttämistä maksutta.
2::Käyttöjärjestelmän toimivuuden parantamista.

Käyttöjärjestelmän paikkaaminen on yleinen tapa korjata tietojärjestelmän virheitä ja turvallisuusongelmia. Käyttöjärjestelmän päivittäminen on järkevä keino huolehtia tietokoneen ja samalla tietojen turvallisuudesta.

 

Tämä ei ole oikea vastaus. Oikea vastaus on, että paikkaamalla käyttöjärjestelmän puutteita ratkaistaan ongelmia ja parannetaan käyttöjärjestelmän turvallisuutta. Käyttöjärjestelmän päivittäminen on järkevä keino huolehtia tietokoneen ja samalla tietojen turvallisuudesta.

 

Vaikka puutteiden paikkaaminen varmasti parantaa käyttöjärjestelmän toimivuutta, siitä on muutakin hyötyä, ja siksi vastaus on osittain oikea. Oikea vastaus on, että paikkaamalla käyttöjärjestelmän puutteita ratkaistaan ongelmia ja parannetaan käyttöjärjestelmän turvallisuutta. Käyttöjärjestelmän päivittäminen on järkevä keino huolehtia tietokoneen ja samalla tietojen turvallisuudesta.Tv-toimittaja haastatteli tietotekniikka-alan asiantuntijaa, jonka mukaan tietokoneen käyttöjärjestelmien säännöllinen päivittäminen ja niiden puutteiden paikkaaminen on tärkeää turvallisuussyistä. Olit kuitenkin keskittynyt ruoanlaittoon etkä ymmärtänyt, miksi hän painotti asiaa. 

Pohtiessasi asiaa seuraavana päivänä tulit siihen tulokseen, että käyttöjärjestelmän puutteiden paikkaaminen tarkoittaa...

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information