Når du er på vej til arbejde, er du ofte nødt til at bruge åbne wi-fi-netværk, f.eks. på togstationer eller i caféer.


1::Bruge funktionen privat browsing i din browser.
3::Brug et virtuelt privat netværk eller VPN.
2::Sluk for din enheds fildelingsfunktion.

Privat browsing beskytter dig kun mod personer, der kan have fysisk adgang til din computer. Det beskytter ikke din kommunikation via det åbne netværk, hvor internettrafikken er synlig for alle inden for netværkets rækkevidde. Det ville være en løsning, der sikrer sikkerheden for din kommunikation, at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). Et virtuelt privat netværk er som en sikker privat tunnel, der er bygget via et offentligt netværk, og som sikrer kommunikationssikkerhed fra den ene ende til den anden.

 

Det er det rigtige svar. Et virtuelt privat netværk (VPN) er som en sikker privat tunnel, der er bygget via et offentligt netværk, og som sikrer kommunikationssikkerhed fra den ene ende til den anden.

 

Det er delvist korrekt. Når du slukker for fildelingen, vil det forhindre andre enheder, der er forbundet med netværket, i at få adgang til dine filer, men det forebygger ikke risici for din kommunikation via netværket, som f.eks. oplysninger, du sender til det sociale mediewebsted, du besøger, da internettrafikken er synlig for alle inden for netværkets rækkevidde.

Det ville være en løsning, der sikrer sikkerheden for din kommunikation, at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). Et virtuelt privat netværk er som en sikker privat tunnel, der er bygget via et offentligt netværk, og som sikrer kommunikationssikkerhed fra den ene ende til den anden.Du er dog bekendt med, at der kan være farer forbundet med sådanne åbne netværk. 

For at beskytte din kommunikation via disse offentlige netværk skal du altid…

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information