Du betragter dig selv som en "erfaren" bruger af mobilteknologier.


1::Ikke at bruge for mange apps, da smartphonen bliver mindre sikker.
2::Man kan blokere for alle app-downloads og kun bruge de standardapps, der allerede er i telefonen.
3::Undersøg anmodninger om tilladelse, når du bruger eller installerer apps til smartphones.

Dette svar har desværre kun lidt at gøre med sikkerhed. I stedet er en relevant strategi for at sikre sig at undersøge anmodninger om tilladelse, når du bruger eller installerer apps eller tjenester til smartphones. Du bør også tage i betragtning, at mange på forhånd installerede apps har adgang til personlige og følsomme data.

 

Selv om denne praksis delvist kunne sikre din sikkerhed i forbindelse med de nye apps, som du installerer, begrænser det også din brug af internettet og din telefon. En meget bedre strategi ville være at undersøge anmodninger om tilladelse, når du bruger eller installerer apps eller tjenester til smartphones. Du bør også tage i betragtning, at mange på forhånd installerede apps har adgang til personlige og følsomme data.

 

Det er det rigtige svar. Det er vigtigt at tjekke, hvad anmodningerne om tilladelse går ud på, når du installerer ny software på mobile enheder, f.eks. en anmodning om adgang til dine følsomme data. Du bør også tage i betragtning, at mange på forhånd installerede apps har adgang til personlige og følsomme data.Du har din egen smartphone, som du bruger til at søge på internettet, og du bruger en række apps for at få opdateringer til lokale tjenester, vejret osv. og til at finde andre tjenester, f.eks. til at finde den bedste restaurant i lokalområdet. Du modtager ofte meddelelser om installering af nye apps på din enhed. 

For at sikre, at din enhed og dine data forbliver sikre, når du installerer en ny app, er det god praksis….

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information