På din personlige bærbare computer har du brugt nogle af de samme computerprogrammer i årevis.


1::Mørkenettet
3::Skadelig software
2::Krænkelse af privatlivets fred

Det er ikke det rigtige svar i forbindelse med dette scenario. Mørkenettet er et netværk, som ikke er tilgængeligt, medmindre man bruger en bestemt software (f.eks. Tor-browseren).

 

I stedet gør brug af forældet software computeren udsat for en række risici såsom skadelig software (malware), fordi softwaren ikke er blevet opdateret. Se for flere oplysninger og yderligere trusler i forbindelse med anvendelse af forældet software en ny anbefaling fra ENISA: Brugerne bør sikre, at de er bekendt med og forstår den sikkerhedsrisiko, de udsætter sig for ved fortsat at bruge forældet software.

Du kan se flere oplysninger her: http://www.enisa.europa.eu/activities/stakeholder-relations/nis-brokerage-1/european-cyber-security-month-advocacy-campaign/2014/ecsm-recommendations-for-all-en

 

Det er det rigtige svar. Brug af forældet software gør computeren udsat for en række risici såsom skadelig software (malware), fordi softwaren ikke er blevet opdateret. Se for flere oplysninger og yderligere trusler i forbindelse med anvendelse af forældet software en ny anbefaling fra ENISA: Brugerne bør sikre, at de er bekendt med og forstår den sikkerhedsrisiko, de udsætter sig for ved fortsat at bruge forældet software.

Du kan se flere oplysninger her: http://www.enisa.europa.eu/activities/stakeholder-relations/nis-brokerage-1/european-cyber-security-month-advocacy-campaign/2014/ecsm-recommendations-for-all-en

 

Det er ikke det rigtige svar. I stedet gør brug af forældet software computeren udsat for en række risici såsom skadelig software (malware), fordi softwaren ikke er blevet opdateret. Nogen skadelig software kan imidlertid bringe dit privatliv i fare, og derfor er dette svar ikke helt korrekt. Se for flere oplysninger og yderligere trusler i forbindelse med anvendelse af forældet software en ny anbefaling fra ENISA: Brugerne bør sikre, at de er bekendt med og forstår den sikkerhedsrisiko, de udsætter sig for ved fortsat at bruge forældet software.

Du kan se flere oplysninger her: http://www.enisa.europa.eu/activities/stakeholder-relations/nis-brokerage-1/european-cyber-security-month-advocacy-campaign/2014/ecsm-recommendations-for-all-enEn af dine venner, som er ekspert i sikkerhed, bemærkede, at producenten for længe siden holdt op med at fremstille et af dine programmer. Den ven sagde til dig, at denne gamle og udgåede software eksponerer din computer for alvorlige sikkerhedstrusler. 

En af de trusler, som din ven nævnte, var…..

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information