Malware er software, der har en ondsindet hensigt om at skade brugere og deres enheder.


1::Det er kun nødvendigt at opdatere mit antivirusprogram, hvis jeg ikke regelmæssigt foretager patchning af mit operativsystem.
3::Opdateringen af antivirusprogrammet beskytter min computer mod nyoprettet skadelig software.
2::Opdatering af antivirusprogrammet sikrer, at min computer har den korrekte ydeevne.

Det er ikke det rigtige svar. Det rigtige svar er, at opdateringen af antivirusprogrammet beskytter din computer mod nyoprettet skadelig software. Dette omfatter normalt "signaturfiler" for ny skadelig software, dvs. oplysninger til identifikation af skadelig software. Derfor bør antivirusprogrammer opdateres meget ofte – helst hver dag. Det bør bemærkes, at selv om patchning af operativsystemet også er vigtigt af sikkerhedsmæssige grunde, beskytter det dig ikke mod al ny skadelig software – derfor skal du opdatere dit antivirusprogram.

 

Det er det rigtige svar. Opdatering af antivirusprogrammet giver dig den seneste beskyttelse mod nye former for skadelig software. Dette omfatter normalt "signaturfiler" for ny skadelig software, dvs. oplysninger til identifikation af skadelig software. Derfor bør antivirusprogrammer opdateres meget ofte – helst hver dag. Det bør bemærkes, at selv om patchning af operativsystemet også er vigtigt af sikkerhedsmæssige grunde, beskytter det dig ikke mod al ny skadelig software – derfor skal du opdatere dit antivirusprogram.

 

Opdatering af antivirussoftwaren har ikke særlig meget med ydeevne at gøre (selv om nogle virusser kan påvirke ydeevnen, og derfor er dette svar ikke helt korrekt). Det korrekte svar er, at opdateringen af antivirusprogrammet beskytter din computer mod nyoprettet skadelig software. Dette omfatter normalt "signaturfiler" for ny skadelig software, dvs. oplysninger til identifikation af skadelig software. Derfor bør antivirusprogrammer opdateres meget ofte – helst hver dag. Det bør bemærkes, at selv om patchning af operativsystemet også er vigtigt af sikkerhedsmæssige grunde, beskytter det dig ikke mod al ny skadelig software – derfor skal du opdatere dit antivirusprogram.En relevant beskyttelse i disse tilfælde er at få installeret en antivirussoftware. Men selv dette er ikke tilstrækkeligt, da antivirussoftwaren hele tiden skal opdateres.

Hvad mener du om behovet for at opdatere antivirusprogrammet?

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information