En dag lyttede du til aftennyhederne, mens du lavede mad hjemme hos dig selv.


3::Afhjælper problemer og gør operativsystemet mere sikkert.
1::Giver dig mulighed for fortsat at bruge din software uden at betale.
2::Forbedrer operativsystemets arbejdsfunktioner.

Patchning af operativsystemet retter normalt programfejl og afhjælper sikkerhedsproblemer i din computer. Det er en god strategi at holde dit operativsystem opdateret. Det hjælper dig med at sikre din computer og dermed dine data.

 

Det er ikke det rigtige svar. Det rigtige svar er, at patchning af operativsystemet afhjælper problemer og gør operativsystemet mere sikkert. Det er en god strategi at holde dit operativsystem opdateret. Det hjælper dig med at sikre din computer og dermed dine data.

 

Patches er bestemt en forbedring af operativsystemets arbejdsfunktioner, men de gør mere – og derfor er dette delvist korrekt. Det rigtige svar er, at patchning af dit operativsystem afhjælper problemer og gør operativsystemet mere sikkert. Det er en god strategi at holde dit operativsystem opdateret. Det hjælper dig med at sikre din computer og dermed dine data.I fjernsynet interviewede journalisten en computerbrancheekspert, der talte om betydningen af regelmæssigt at opdatere og foretage patchning af computerens operativsystem af sikkerhedsmæssige grunde. Du blev imidlertid distraheret af madlavningen og forstod ikke, hvorfor han insisterede på dette. 

Da du tænkte på det dagen efter, mente du, at patchning af operativsystemet…

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information