Du er en "meget tung" bruger af mobilapps. Du har apps, som dine børn bruger til leg og læring.


2::At sikre, at du ikke bliver påført skjulte omkostninger, når du downloader en app.
3::Tjek, at appen kommer fra en velrenommeret kilde.
1::Undgå at have for mange apps installeret.

Det er vigtigt at sikre, at der ikke er skjulte omkostninger, når du installerer apps, men der er vigtigere skridt, du kan tage for at sikre din sikkerhed (som også dækker tilfældet med mulige skjulte omkostninger). Det rigtige svar er, at du bør tjekke, at appen kommer fra en velrenommeret kilde. Installér aldrig software på enheden, medmindre den kommer fra en pålidelig kilde.

Sørg også for, særlig hvis appen er gratis, at du til fulde forstår, hvilke personoplysninger den bruger, og sørg for, at du er enig i dette.

 

Det er det rigtige svar. Før du installerer eller bruger nye smartphoneapps eller -tjenester, er det vigtigt at tjekke deres omdømme. Installér aldrig software på enheden, medmindre den kommer fra en pålidelig kilde. Sørg også for, særlig hvis appen er gratis, at du til fulde forstår, hvilke personoplysninger den bruger, og sørg for, at du er enig i dette.

 

Antallet af installerede apps er ikke afgørende af hensyn til sikkerheden. Det rigtige svar er, at du bør tjekke, at appen kommer fra en velrenommeret kilde. Installér aldrig software på enheden, medmindre den kommer fra en pålidelig kilde. Sørg også for, særlig hvis appen er gratis, at du til fulde forstår, hvilke personoplysninger den bruger, og sørg for, at du er enig i dette.Du har apps, som du bruger i din fritid for at holde dig informeret om, hvad der sker i din by. Du har apps, som du bruger til at holde kontakt med dine venner. Hver gang du ser en interessant app, vil du have den, og dit instinkt er bare at downloade og installere den. 

Men for at sikre din sikkerhed er det bedst at…

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information