Security seminar “Ik ben gehackt! Wat nu?”

Beerepoot Automatisering B.V.

In de week van de veiligheid, slaan de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC), Park Management Hoorn (PMH), Westfriese Bedrijvengroep (WBG), Regionaal Platform Criminaliteit (RPC), de politie en Beerepoot Automatisering de handen ineen om ondernemers uit heel West-Friesland bewuster en veiliger online te laten zijn.

Activity website: http://bit.ly/2uhXJHd

Add Event to Calendar: vCal | iCal

Time & Place

10 Oct 2017 17:00 to 10 Jul 2017 20:00
Dr. C.J.K. van Aalstweg 5, 1625 NV Hoorn Netherlands

Target Audience

Het security seminar is interessant voor directeuren, eigenaren en medewerkers die eindverantwoordelijk zijn voor ICT en beveiliging.

Description

In Nederland zijn we steeds vaker en langer online. Op het werk, thuis of onderweg. Met onze telefoon, tablet of computer. Gelukkig zijn we ons ook steeds meer bewust dat dit risico’s met zich meebrengt. Maar weten we ook wat kunnen doen om risico’s te voorkomen? Cyberaanvallen worden continu geavanceerder en zijn lastiger te herkennen. Continue bewustzijn over online veiligheid is een aandachtspunt, maar daarmee zijn we er nog niet.

Als ondernemer doe je er alles aan om cybercriminaliteit te voorkomen. Maar waar moet je precies op letten? Welke voorzorgsmaatregelen kan je treffen? En wat kan je doen om niet of minder aantrekkelijk te worden voor cybercriminelen?

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.
We also use analytics. To opt-out from analytics, click for more information.

I've read it More information